Beretta 690 TRAP BLACK EDITION B-FAST

Cijena sa popustom za gotovinski način plaćanja novčanicama 17,380.00 Kn

Opis

Beretta 690 TRAP BLACK EDITION B-FAST (pomični kundak)

Poklon: Deerhunter reflektirajući prsluk

Završna obrada cijevi - matirana: više od samo estetskog rješenja, matiranost cijevi pruža apsolutne performanse protiv blještanja i pomaže vam da držite pogled na meti.

Kvaliteta Berette nalazi se u njezinim Steelium cijevima. S proizvodnjom započetom 1526. godine, koja sada broji više od 500.000 cijevi godišnje, Beretta je svjetski vođa u tehnološkim istraživanjima primijenjenim na balistiku. Optimabore HP tehnologija, u kombinaciji sa Steeliumom, pruža izvrsnu točnost i kvalitetu posipa sa bilo kojim vrstama streljiva.

Black Edition odlikuje izvanrednim crnim izgledom koji kombinira mat i polirane površine, što ovim prelamačama daje nevjerojatnu osobnost i moć.

B Fast kundak pomični je kundak koji Vam pruža mogućnost dodatnog namještanja kundaka prema Vašem tijelu. Izvanredno rješenje napravili su iz Berette sa pomičnim kundakom za prilagodbu težine i ravnoteže sačmarice dodavanjem / uklanjanjem utega unutar kundaka, kako bi se nadoknadila prirodna varijabilnost gustoće drva. Svaki kundak je pažljivo izrađen, dorađen i provjerena od strane glavnih majstora Berette kako bi udovoljilo najvišim standardima kvalitete.

Beretta 690 TRAP BLACK EDITION B-FAST