Akcija!

Dalekozor Ranger LRF 10×42

Original price was: 1.499,00 €.Current price is: 1.349,10 €.

Opis

Dalekozor Ranger LRF 10×42

Dalekozor Ranger kao model 10×42 s integriranim laserskim daljinomjerom kombinira inovativni dizajn i savršenu ergonomiju te najveću točnost u jednom proizvodu. Jedinstveni tanak dizajn, bez dodatnog prostora za elektroniku, omogućuje prikladno promatranje, što dodatno poboljšava rukovanje u mokrim okruženjima ili s rukavicama i omogućuje precizna mjerenja u svakoj situaciji.

Inovativni dizajn i ergonomija – Novi Ranger LRF u novom dizajnu. Novi dizajn krovne prizme umjesto dobro poznatog Porro stakla omogućuje novi inovativni dizajn s optimiziranim rukovanjem u mokrim okruženjima.
Način skeniranja – Osobito na većim udaljenostima gdje se divljač kreće, stalno skeniranje je posebno važno kako bi se dalje moglo procijeniti udaljenost.
Najbolja svjetlina zaslona u klasi – prava svjetlina zaslona za svaku situaciju. Ranger LRF ne samo da impresionira nevjerojatnim kontrastom i optičkim performansama, integrirano sučelje također se može prilagoditi ovisno o okruženju. To obećava najbolji mogući pregled i potrebnu sigurnost u svakoj situaciji lova.
Integrirani inklinometar – Kao dodatna značajka za ambiciozne strijelce, ugrađen je i inklinometar koji prikazuje odgovarajući kut. Ovo svojstvo je posebno potrebno za daljine s visinskom razlikom, kako bi se mogla bolje procijeniti pogodna točka metka.
Ekstremna robusnost – korištenje aluminijskog kućišta omogućuje robusnu i pouzdanu konstrukciju, s kojom se postiže otpornost na udarce do 11G. Zahvaljujući punjenju dušikom, prašina i prljavština ne mogu ući unutra, niti se može stvoriti kondenzacija.

Dalekozor Ranger LRF 10×42