Deerhunter Explore hlače

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Opis

Deerhunter Explore hlače

Hlače Deerhunter Explore dolaze u kompletu sa pouzdanom membranom Deer-Tex®; prozračne, vodootporne i vjetrootporne hlače Deerhunter Explore su idealni odabir za vaše proljetne i ljetne lovačke avanture. Hlače Deerhunter Explore lagane su s dodatnim rastezanjem što ih čini konačnim izborom za aktivnog lovca. Podesivi elastični struk za udobno nošenje, dok više džepova za odlaganje s patentnim zatvaračima pruža dodatnu zaštitu za vaš osnovne dodatke.
Silent ''tiha'' tkanina

Bučna odjeća za lov može brzo pokvariti dobro šuljanje ili lovačku ekspediciju. Deerhunter posebno odabire tihu tkaninu koja je  odabrana kako bi se smanjila buka, a dizajn je optimiziran za smanjenje trenja oko područja ruku i nogu. Približite se životinjama uz Deerhunter Explore kolekciju.

Dvosmjerno rastezanje

Ako vam je potrebna dodatna sloboda kretanja i dobro pristajanje, odaberite jedan od Deerhunterovih proizvoda s dvosmjernim rastezanjem. Korištenje materijala s dvosmjernim rastezanjem čini lovnu odjeću rastezljivom, udobnijom,  što poboljšava vašu slobodu kretanja u lovu.

100% vodootporna, vodoodbojna

Mokra i pokvašena odjeća za lov može brzo pokvariti dobru lovačku kob. Stoga Deerhunter uvijek preporučuje vodootporne proizvode za lov po kišnom vremenu. Posebna kombinacija materijala i procesa omogućuju Deerhunteru da razvije proizvode koji su 100% vodootporni.

Proizvodi impregnirani vodoodbojnim postupkom otporni su na vodu i prljavštinu. Mrlje se lako uklanjaju. 

100% vjetrootporna

Ako odaberete jedan od Deerhunterovih proizvoda koji ima membranu, on će automatski biti nepropustan za vjetar. Vjetrootpornost je sposobnost odjevnog predmeta da sprječava vjetar. Ako dugo sjedite na jakom vjetru, brzo ćete uvidjeti činjenicu da je odjeća otporna na vjetar. Vjetrootporna odjeća za lov pomaže vam da se ugrijete kako biste se mogli usredotočiti na lov.

Deerhunter Explore hlače