Deerhunter Muflon jakna

358,22 

5 godina garancije!

Opis

Muflon jakna je vodootporna, nepropusna za vjetar i prozračna te ima dodanu izolaciju za grijanje. Ponosi se bogatstvom pametnih značajki – vodonepropusni patentni zatvarači, hlače s oblikovanim koljenima, četverosmjerna rastezljiva tkanina i moderan dizajn samo su neki od detalja kojima se možete radovati uz petogodišnje jamstvo.
Temperaturna izolacija do -15°C

Ako želite loviti na vrlo hladnim temperaturama,  velika korist će Vam biti odabir lovne odjeće s izolacijom. Podstava ili izolacija dizajnirani su da vas griju. 

5 godina garancije

Petogodišnje jamstvo na proizvodne nedostatke na Deer-Tex® membrani. Deer-Tex® membrana leži labavo između vanjske tkanine i ostalih slojeva. Svi šavovi su zalijepljeni, što čini proizvod 100% vodonepropusnim. Labava membrana posebno je prikladna za proizvode kod kojih se naglašava da su bešumni, na primjer tijekom šuljanja.

Velika količina džepova

2 džepa za toplije ruke sa patentnim zatvaračem, 2 džepa na prsima, 2 prednja džepa sa integriranim džepovima s ulošcima i zaobljenim širokim otvorima za jednostavan pristup. Tkanina za poliranje u lijevom džepu na prsima, 2 džepa sa patentnim zatvaračem na prednjim džepovima te džep za divljač sa zatvaračem. 

Deerhunter Muflon jakna