PROMO Pulsar Digex C50 + Axion XM30F

UZ KUPNJU DIGEX C50, AXION XM30F SA 40% POPUSTA!!!
Iluminator se kupuje posebno i nije uključen u cijenu akcije

Opis

PROMO Pulsar Digex C50 + Axion XM30F

Axion XM30F termalna kamera
Dizajnirana da savršeno stane u ljudsku ruku i da stane u prosječan džep, Pulsarova nova termalna kamera nudi udobno držanje i rukovanje. Kompaktan dizajn čini ga savršeno prikladnim da uvijek bude s vama tijekom vašeg lova. Nova termalna kamera Axion XM30F ističe se svojom kompaktnom veličinom, jednostavnim rukovanjem i ergonomskim dizajnom, što zajedno jamči vrlo visoku razinu udobnosti i upotrebljivosti. Termalna kamera Axion XM30F ima podesivo povećanje, tako da možete postaviti idealno vidno polje u svakoj situaciji. Njegovo osnovno povećanje je 3x, daljnje povećanje može se postaviti do 12x s digitalnim zumom. Prednja leća s visokom propusnošću svjetla u kombinaciji s veličinom piksela senzora od 12 µm daje termalnoj kameri Axion izvrsne mogućnosti detekcije. Objekt visok prosječno 1,8 metara (ljudska figura) može se detektirati s udaljenosti do 1300 metara čak iu potpunom mraku. Zahvaljujući tehnologiji od 12 µm, postoji veće optičko povećanje i veća udaljenost detekcije, a isti parametar pomaže da uređaj bude kompaktniji.

Pulsar Digex C50 dnevno noćni ciljnik
24/24
Univerzalni ciljnik, budući da se ovaj nišan može koristiti u bilo koje doba dana, bez obzira na doba dana. Doslovno cijeli dan, čak i na jakom suncu. Pulsar Digex C50 savršeno se prilagođava svjetlosnim uvjetima s posebnim optičkim sustavom i kombinacijom različitih načina rada senzora. Njegov senzor pune HD razlučivosti pruža oštru, kontrastnu sliku bez obzira je li tamna noć, zora ili jarko dnevno svjetlo.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

PROMO Pulsar Digex C50 + Axion XM30F