Akcija!

Sightmark Presidio 2.5-15×50 HDR2

Original price was: 549,99 €.Current price is: 494,99 €.

Značajke:
HDR končanica
Omjer zumiranja 6:1
Končanica druge žarišne ravnine (Second focal plane)
Crveno osvijetljena končanica
Jednodijelni tubus od 30 mm
Otporan na udarce
Otporan na vodu i prašinu s oznakom IP67

Opis

Nudeći široki raspon povećanja za gađanje blizu ili na srednje udaljenosti, optika Presidio 2.5-15×50 kombinira elitne performanse s elegantnim, profinjenim izgledom. Dizajniran za lovce, Presidio 2.5-15×50 ima HDR2 končanicu u drugoj žarišnoj ravnini, crveno osvijetljenu končanicu te savršene performanse u slabo vidljivim uvjetima u lovištu.

Njegov objektiv s poklopcem i niskim profilom proizvode jasne, čujne klikove i imaju agresivno vanjsko ‘narezivanje’, kako bi dodali poseban taktilni osjećaj i dali strijelcima veće samopouzdanje pri podešavanju. S ugrađenim nultim graničnicima i jednodijelnim tubusom od 30 mm i aluminijskom konstrukcijom za zrakoplove, Presidio je iznimno precizan i izdržljiv.

IP67 vodootporan i otporan na prašinu, Presidio je idealan za različito vatreno oružje. Presidio 2.5-15×50 uključuje preklopne poklopce objektiva, praktičnu polugu za podešavnje i jednu CR2032 bateriju.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

Sightmark Presidio 2.5-15×50 HDR2