Akcija!

HAMMERLI BLACK FORCE 880 4,5mm

144,50 

SKU: 000472 Kategorija: Oznake: ,

Opis

HAMMERLI BLACK FORCE 880 4,5mm
Brzina: 175 m/s
Energija: 7,5J
Dužina: 1165 mm

Hammerli Black Force 880 je stvoren za gađanje na većim udaljenostima, jer ovaj model postiže maksimalnu snagu od 16J. Kundak je izrađen od polimera. Ovaj kundak je ergonomski dobro oblikovan i na vrhu je klasični kundak. Puška je pogodna za dešnjake kao i za ljevoruke.

Cijev oružja presvučena je polimerom koji štiti čeličnu cijev od korozije i oštećenja. Model 880 ima klasični fiksni nišan s TRU-GLO, koji vrlo dobro nišani kontrastno. Stražnji nišan je potpuno podesiv okomito i vodoravno.

Model je također opremljen ručnim osiguračem koji štiti od neželjenog pucanja. Ako više volite pucati s nišanom, razveselit će vas 11mm lastin rep.
Praktično iskustvo: Lijep kundak koji će vaše snimanje učiniti zaista ugodnim. Puška je pod poznatim brendom Hammerli, tako da je kvaliteta zajamčena.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

HAMMERLI BLACK FORCE 880 4,5mm