CSM-COMMERCE d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja web stranica hubert-bjelovar.com. Svi podaci iz procesa kupnje te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

CSM-COMMERCE d.o.o. ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana Zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi web stranica hubert-bjelovar.com radila pravilno i imala sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem internet/web pregledniku.
Korištenjem web stranica hubert-bjelovar.com dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na Vašem računalu ili mobilnom uređaju.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Prodavatelj će pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su bitni za ispunjenje obveze prema kupcima. Prodavatelj neće nedopušteno distribuirati podatke o kupcima ili uključivati kupce u marketinške projekte ili kampanje bez kupčeva dopuštenja. Svi podaci o korisnicama i kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci potrebni za obavljanje posla.

Registracijom na Internet trgovinu – označavanjem određenog polja (kućice) na web stranici smatra se da kupac daje suglasnost i pristaje na prikupljanje, korištenje, obradu i prenošenje osobnih podataka potrebnih za korištenje web stranica i za davanje podataka trećima radi izvršavanja usluge prema korisniku/kupcu kao i za potrebe vlastitih evidencija i baze podataka te za obavještavanje korisnika-kupca o novim proizvodima i uslugama.
Kupac može povući suglasnost pa će time prestati obrada podataka kupca kao i registracija u CSM-COMMERCE d.o.o. trgovini.
Davatelj usluge/prodavatelj omogućit će korisnicima/kupcima pristup njihovim osobnim podacima kako bi osigurao da su osobni podaci točni, potpuni i ažurirani.
Za zaštitu osobnih podataka poduzete su mjere sigurnosti koliko god je to moguće ali davatelj usluge nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane. Također, poduzete su mjere sigurnosti koliko god je to moguće prilikom online plaćanja, ali davatelj usluge nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane payment gateway-a MyPos. Svaki korisnik je odgovoran sam za sebe i unošenje informacija kartice prilikom plaćanja. CSM-COMMERCE d.o.o. nije odgovoran za treće strane.
OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Kupac ima pravo, u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, uputiti prodavatelju pisani prigovor na slijedeći način:
– putem pošte na adresu: CSM-COMMERCE D.O.O., Slavonska cesta 60, 43000 Bjelovar, Hrvatska (Croatia)
– elektroničkom poštom na e-mail adresu: csm_commerce@yahoo.com
– telefaxom na broj 385 43 244 944
– izravno u prodajnim prostorima – prodavaonicama prodavatelja Trgovina Hubert, Mihanovićeva 27/1, 43 000 Bjelovar, Hrvatska (Croatia).

Prodavatelj će odgovoriti pisanim putem na prigovor potrošača u roku od 15 dana od dana primitka prigovora. Evidenciju o uloženim prigovorima prodavatelj će čuvati u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača.

Kupac se uvijek može prodavatelju obratiti s upitima, sugestijama, prijedlozima putem naznačenih tel. brojeva i adresa.

Uputa o podnošenju prigovora istaknuta je i posebno na web stranici prodavatelja s informativnim obrascem za prigovor koji kupac može koristiti za ulaganje prigovora.

GOST KORISNIK (neregistrirani kupac)
Ako kupnju obavlja neregistrirani korisnik, uneseni podaci koriste se samo za trenutačnu kupnju te neće biti pohranjeni u bazu kupaca Internet trgovine prodavatelja.
U slučaju da kupac nije registrirani korisnik neće imati dodatne mogućnosti registriranog korisnika a to su poglavito: pregled prošlih narudžbi, izmjena podataka korisničkog računa, favoriti, spremanje dodatnih adresa za dostavu i sl..

REGISTRACIJA

Korisnik se registrira na web stranici prodavatelja.
Registrirani korisnik je obvezan čuvati tajnost korisničkog imena i lozinke te je odgovoran za sve nedozvoljene aktivnosti autorizirane pod njegovim korisničkim imenom i/ili lozinkom. U slučaju sumnje o nedopustivom korištenju njegova korisničkog imena i lozinke obvezan je odmah obavijestiti davatelja usluge-prodavatelja putem kontakta objavljenog na web stranici. Naručitelj/Kupac odgovara za ispravnost svih unesenih podataka prilikom kupovine artikala.

Nakon uspješene autorizacije registrirani korisnik može nastaviti kupnju putem internet trgovine (Webshop), a u slučaju neuspješne autorizacije postupak kupnje se prekida.