Zaštita privatnosti objašnjava kako TRGOVINA HUBERT ( CSM COMMERCE D.O.O. )  koristi i čuva bilo koju informaciju koju ste dali Trgovini Hubert  pri korištenju naše web stranice new.hubert-bjelovar.com .

Trgovina Hubert  se obvezuje na čuvanje Vaše privatnosti. Ukoliko Trgovina Hubert  traži da nam dostavite određene informacije sa kojima možete biti identificirani prilikom korištenja ove web stranice, možete biti sigurni da će te informacije biti korištene samo u skladu sa ovom izjavom o zaštiti privatnosti.

Trgovina Hubert  može promijeniti ovu politiku s vremena na vrijeme ažurirajući ovu stranicu. Povremeno biste trebali provjeriti ovu stranicu i vidjeti da li politika zaštite privatnosti odgovara Vašim interesima. Ova politika zaštite privatnosti stupa na snagu 01/09/13 i važeća je do slijedeće izmjene.

Trgovina Hubert prikuplja samo one osobe podatke koje dostavite Trgovini Hubert , ovi podaci mogu uključivati:

  • Vaše ime i prezime
  • Kontakt informacije uključujući e-mail adresu, broj telefona i adresa, adresa dostave naručene robe
  • Demografske podatke kao što su poštanski broj, vaš datum rođenja (verifikacija punoljetnosti i čestitanje rođendana)

Trgovini Hubert  su potrebne ove informacije da bi mogli pružiti uslugu prodaje, dostave naručene robe i izdavanja računa, posebno iz slijedećih razloga:

  • Internog čuvanja podataka, evidencija prodaje i narudžbi
  • Trgovina Hubert  može povremeno slati e-mail poruke vezane uz nove proizvode, specijalne ponude ili druge informacije za koje mislimo da će Vam biti interesantne koristeći e-mail adresu koju ste nam dostavili
  • S vremena na vrijeme, Trgovina Hubert  može koristiti Vaše informacije za kontaktiranje u marketinške svrhe. Trgovina Hubert  Vas može kontaktirati telefonom, faxom ili putem e-maila

Podaci koje korisnik posreduje preko obrazaca na stranicama hubert-bjelovar.com ili nekako drukčije (preko e-maila, telefona i dr.), su povjerljivi i obrađuju se u skladu s važećim hrvatskim zakonodavstvom. Osobne će podatke CSM-COMMERCE d.o.o. čuvati te sprječavati njihovu zloupotrebu. Osobni će podaci biti korišteni samo za namjene za koje je korisnik dao svoju suglasnost. Pristup osobnim podacima imaju samo od strane CSM_COMMERCE d.o.o. korisničkim imenom i lozinkom ovlaštene osobe (zaposleni, ugovoreni partneri). Za čuvanje osobnih podataka odgovoran je i korisnik sam, koji se mora pobrinuti za čuvanje svog korisničkog imena i lozinke.

CSM-COMMERCE d.o.o. za prijenos svih osobnih podataka korisnika koristi tehnologiju SSL, koja vodi računa o kodiranju svih informacija poslanih narudžbom. Podaci o platežnoj kartici, koje korisnik unese u slučaju takvog načina plaćanja, u kodiranom se obliku prenose iz korisnikova kompjutora neposredno u autorizacijski server banke.

Poduzete su mjere sigurnosti koliko god je to moguće prilikom online plaćanja, ali davatelj usluge nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane payment gateway-a MyPos. Svaki korisnik je odgovoran sam za sebe i unošenje informacija kartice prilikom plaćanja. CSM-COMMERCE d.o.o. nije odgovoran za treće strane.

CSM-COMMERCE d.o.o. ne preuzima odgovornost za moguće posljedice prilikom upotrebe Internet stranice hubert-bjelovar.com i njenog sadržaja.

CSM-COMMERCE d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja na Internet stranici bez prethodne obavijesti i ne preuzima odgovornost od mogućih posljedica tih promjena. CSM-COMMERCE d.o.o. će nastojati prikazati najtočnije i najažurnije informacije, tako da moguće greške na stranici hubert-bjelovar.com s obzirom na cijene, rokove isporuke, opise proizvoda i dr. ne isključuje i za njih ne preuzima nikakvu odgovornost.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati stvarnim proizvodima. S obzirom na mogućnost individualnog podešavanja monitora, te razlike u percepciji boje od strane ljudskog oka i slično ne možemo jamčiti potpunu suglasnost boja naših proizvoda sa bojama kako ih korisnici vide na zaslonu svog monitora.

Posjetioci Internet stranice hubert-bjelovar.com sadržaj koriste isključivo u osobne i ne komercijalne svrhe. Sadržaj je autorski zaštićen. Bilo kakva druga vrsta upotrebe, kopiranje, objava ili distribucija Internet sadržaja ili njegovog dijela bez dozvole CSM-COMMERCE d.o.o. je zabranjena.

Podaci koje korisnik povjeri operateru su povjerljivi. CSM-COMMERCE d.o.o. ne posreduje ih neovlaštenim trećim osobama. Osobne podatke može posredovati povjerenja vrijednim partnerima ili po zakonskoj dužnosti, sukladno s važećim Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Podaci mogu biti posredovani:
– kćerinskim društvima radi obrade narudžbi kupaca povezanih s pojedinim kćerinskim društvom;
– društvima za obradu podataka i informacijske usluge koja osiguravaju neometan rad web mjesta i njegovo poboljšanje (gostovanje na serveru, e-mail marketing…);
– marketinškim agencijama u svrhu ponovnog marketinga (u kriptiranom obliku) – poduzećima koja osiguravaju neometan proces kupnje (Paypal,MyPos, dostavne službe itd.)
– no samo u mjeri koja je nužna za uspješnu isporuku narudžbe;
– ovlaštenim ustanovama ako tako nalaže zakon (sud itd.).

Svi partneri koji imaju pristup osobnim podacima obavezani su brižno postupati s njima u skladu s europskim zakonodavstvom.

U slučaju spora između Kupca i Trgovca, može se podnijeti prijava Sudu časti Hrvatske gospodarske komore, Sudu časti Hrvatske obrtničke komore ili prijedlog za mirenje pri centrima za mirenje. U slučaju spora između Kupca i Trgovca, nastojat će problem riješiti dogovorom i mirnim putem, a u suprotnom nadležan je Sud u Bjelovaru.

ODUSTAJANJE OD KUPNJE putem pisanog obrasca
Kupac ima pravo u roku 14 dana sukladno članku 72. Zakona o zaštiti potrošača odustati od kupnje pisanom obavijesti na e-mail adresu csm_commerce@yahoo.com. Rok od 14 dana počinje teći danom preuzimanja/dostave naručene robe.
U elektronskoj pisanoj obavijesti o odustajanju od kupnje ne dvosmisleno navedite odluku o odustajanju od kupnje (sa vašim imenom i datumom dane narudžbe) i ispunite obrazac za odustajanje od kupnje kojeg ćete pronaći tu.

Ova internet stranica sadrži tzv. obavezne kolačiće (Cookies) radi ostvarivanja zadaće neometanog djelovanja stranice. Slaganjem s korištenjem statističkih podataka dozvoljavate praćenje statistike posjeta internet stranice, a vaši podaci (adresa internetskog protokola, identifikatori kolačića) mogu biti upotrijebljeni za ponovno oglašavanje.

Upravitelj podacima je CSM-COMMERCE D.O.O., SLAVONSKA CESTA 60, 43000 BJELOVAR, HRVATSKA.
Slaganje možete u bilo kojem trenutku opozvati. 
Server na kojem se nalazi ova internet stranica primjereno je zaštićen.

Naziv kolačićaKorištenjeTijek
frontend_cidId korisnikova boravka prilikom ulaska na sigurnu domenu session
external_no_cacheNastavci internet stranice  session
_gaGoogle Analytics – statistika pregleda stranicesession
_gatGoogle Analytics – statistika pregleda stranice2 godine
_gidGoogle Analytics – statistika pregleda stranicesession
cc_advertisingOznačava slaže li se korisnik s korištenjem oglašivačevih kolačića 1 dan
cc_analyticsOznačava slaže li se korisnik s korištenjem kolačića u svrhu analiza 1 godina
cc_necessaryKolačići koji su potrebni za djelovanje stranice1 godina
cc_otherOznačava slaže li se korisnik s korištenjem ostalih kolačića1 godina
cc_socialOznačava slaže li se korisnik s korištenjem kolačića za društvene mreže 1 godina
confirmedlocationOznačava slaže li se korisnik s pohranjivanjem lokacije zemlje iz koje se pristupa stranici1 tjedan
_cfduidCloudflare sigurnosnog nastavkasessionOBAVEZNI KOLAČIĆI
Slaganje je automatsko jer su kolačići obavezni za funkcioniranje stranice i njima ne skupljamo nikakve osobne podatke o posjetiteljima web stranice.

STATISTIČKI KOLAČIĆI
Slaganjem dozvoljavate praćenje statistike posjeta web stranice, a vaši podaci (adresa internetskog protokola, identifikatori kolačića) mogu biti iskorišteni za ponovni marketing. Upravitelj podacima je CSM-COMMERCE D.O.O., SLAVONSKA CESTA 60, 43000 BJELOVAR, HRVATSKA.Slaganje možete opozvati u bilo kojem trenutku OVDJE.