Akcija!

Infiray AFFO AL19

Original price was: 1.234,32 €.Current price is: 1.110,89 €.

Opis

Ručni termovizijski monokular serije AFFO početni je termalni monokular za lovce, koji se odlikuje i modernim izgledom i kompaktnijom veličinom. Serija AFFO koristi detektor od 12 μm koji je sama razvila za proizvodnju jasnih slika i podržava snimanje fotografija i video zapisa sa svojim ugrađenim kapacitetom za pohranu velike brzine od 32 GB.

Dizajniran s HDMI sučeljem (multimedijsko sučelje visoke razlučivosti) koristi potpuni digitalni prijenos signala, koji ne samo da pruža potpuni digitalni video signal, već i prenosi zvuk u isto vrijeme. Ovaj se uređaj može izravno spojiti na HD zaslone, prijenosna računala itd. za prikaz visoke kvalitete.

Serija AFFO ima dodatne praktične funkcije uključujući stadijametrijsko određivanje udaljenosti i PIP( slika u slici). Njegov adapter opremljen je s više priključaka za punjenje za putovanja kako bi zadovoljio potrebe korištenja u različitim zemljama i regijama.

Stadijametrijsko određivanje udaljenosti: Olakšavanje potvrde udaljenosti plijena i pružanje referentne pozicije za lov.

PIP: Zaslon položaja pokazivača povećava se dva puta kako bi se istaknula meta i pomoglo u promatranju detalja mete.

Nadograđena zaštita leće: Izdržljivi kruti plastični poklopac leće veće tvrdoće i otpornosti na udarce; Nadograđena vodonepropusnost: Vanjski zaslon koristi se u kišnim danima za scenarije na otvorenom kako bi se spriječio protok vode u sučelje.

 

Infiray AFFO AL19