Akcija!

Kadica za divljač

Original price was: 79,99 €.Current price is: 74,39 €.

Ergonomske gumene ručke za udoban transport
Kapacitet – 62 litre
Čvrsta konstrukcija
Praktični oblik kadice s vodilicama za udobno vuču

Boja: maslinasta
Materijal: plastika otporna na lomljenje i udarce
Vanjske dimenzije (DxŠxV): 99x56x26 cm
Površina poda (DxŠ): cca. 71×45 cm
Težina: 3,3 kg

Nema na zalihi

Opis

Kadica za divljač

Profesionalna kada za divljač iz Parforcea – praktična, otporna i svestrana

Razvijena za najviše zahtjeve u životu na otvorenom
Parforce kadica je robustan i izdržljiv komad lovačke opreme. Razvijen je iz prakse u Skandinaviji kako bi izdržao i najzahtjevnije uvjete lova. Izrađena u obliku praktične kadice, ova kada za divljač je izuzetno svestrana i laka za korištenje. Bilo za prijevoz divljači ili distribuciju hrane. Uvjerit ćete se da je ova kadica za divljač nezamjenjiv suputnik.

Udobnost i stabilnost u svim uvjetima
Parforce kadica za divljač ne samo da impresionira svojom praktičnošću, već i udobnošću nošenja. Opremljena je s dvije jake uzice i ergonomski oblikovanim, neklizajućim gumenim ručkama. To znači da se kada može lako transportirati čak iu nepovoljnim vremenskim uvjetima. Čvrsta konstrukcija izrađena od plastike otporne na lomljenje i udarce testirana je do -30 °C i može izdržati čak i ekstremne temperature. Osim toga, kadica za divljač može se lako vući zahvaljujući oblikovanim vodilicama.

Tehničke specifikacije i ostali detalji
S veličinom od 99x56x26 cm i površinom poda od približno 71×45 cm, Parforce profesionalna kada ima dovoljno prostora za širok raspon zahtjeva. Zapremina je 62 litre, a materijal je izrađen od plastike otporne na lomljenje i udarce. Unatoč svojoj robusnosti, kada je teška samo 3,3 kg i stoga je jednostavna za rukovanje. Nosivost je cca. 60 kg u šumi i čak do 120 kg na snijegu i ledu. U maslinastoj boji, kadica za divljač nenametljivo se uklapa u svaki vanjski okoliš.

Parforce Wildwanne Profi je učinkovit, stabilan i svestran suputnik. Impresionira svojim dobro promišljenim dizajnom. Također ima visoku otpornost i širok raspon mogućih upotreba. Razvijen je s ciljem ispunjavanja najviših zahtjeva i maksimiziranja prednosti u vanjskom prostoru.

Kadica za divljač