Akcija!

Pard NV008S 940S Optika

Original price was: 769,66 €.Current price is: 692,68 €.

Nema na zalihi

Opis

Pard NV008S dnevno noćni uređaj

Pard predstavlja obnovljenu verziju svog uspješnog uređaja za dnevno-noćno promatranje koji pruža izvrsno vizualno iskustvo i danju i noću. Njegov ultra moćni senzor daje informacije o slici do 0,001 luksa u usporedbi sa prethodnikom, 0,005 luksa. Pažljiv dizajn stvorio je pametni digitalni uređaj za dan/noć (s dnevnim bojama i noćnim crno-bijelim) koji je, zahvaljujući poboljšanoj ergonomiji, praktičan u svakoj situaciji, dok njegov kompaktan, lagan i kvalitetan dizajn uvijek iznova uvjerava svog vlasnika.
Osim robusnog dizajna, njegova tehnologija primjerena dobi je uvjerljiva, s Pardovim samorazvijenim ” Pard 2K ” senzorom za FullHD audio video zapise od 1920×1080 piksela na dodatnoj memorijskoj kartici, koja može podnijeti do 128 GB. S novim senzorom i elektronički poboljšanim sustavom korekcije slike “Pard VLEA” može se postići poboljšanje kvalitete slike do 20% u usporedbi s prethodnikom NV008P . Usput, čak možete snimati i video u načinu aktiviranja snimanja.
IP67 vodootporno kućište također omogućuje korištenje u kišnim razdobljima. Njegov infracrveni iluminator od 940 nm jamči fantastičnu vidljivost preko 200 metara.
Njegova standardna baterija 18650 traje više od 6 sati i zahvaljujući lakoj dostupnosti može se zamijeniti za nekoliko sekundi, što smanjuje šanse da Vas iznevjeri na čeki.
Osnovno povećanje uređaja je 6,5 puta, koje se može povećati do 13 puta. Zahvaljujući ugrađenom WiFi-u, lako se može povezati s mobitelom uz pomoć aplikacije, a projicirana slika se može pratiti na mobitelu. Picatinny šina na kućištu također se može koristiti za pričvršćivanje vanjskih uređaja. Nova verzija NV008S ima OLED zaslon od 1024×768 piksela , a uređaj je opremljen funkcijom slika u slici (PIP) i inklinometrom.
Uređaj ima USB-C i HDMI konektore.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo

Pard NV008S 940S Optika