SABATTI TRAQUEUR .30-06

Opis

Kompaktna puška, idealna za lov u šumi. Sintetički kundak je narančaste camo boje. Prednji i stražnji preklopni nišan dolaze sa umetcima od optičkih vlakana za lakše ciljanje u slabo osvijetljenim područjima. Zakretna alkica na ustima cijevi – može se zakrenuti u tri različita unaprijed postavljena položaja radi lakšeg nošenja. Također je moguće staviti stražnju alkicu na bočnu stranu kundaka za ugodnije duže nošenje.
Zatvarač sa dvije bradavice i glava puške izrađeni su od komada čelične legure visoke otpornosti koji su podvrgnuti procesu neutralnog stvrdnjavanja, te točkastoj termičkoj obradi za optimizaciju čvrstoće i izdržljivosti. Cijev je hladno kovana od Chrom Molybdenum čelika. Kočnica je tipična bočna poluga koja istovremeno zaključava okidač i zatvarač te pušku čini vrlo sigurnom. Potpuno podesivi nišani američkog stila standardno su dostupni na modelima Rover.
– fixni spremnik za 3 metka
– sila okidanja: 1.100 gr
– dužina cijevi: 510 mm
– ukupna dužina puške: 1.030 mm
– težina puške: 3,2 kg
– twist rate: 11″
NAPOMENA: Oružje i streljivo je moguće kupiti jedino osobno u našim poslovnicama uz predočenje važeće nabavne dozvole ili oružanog lista za kupovinu streljiva

SABATTI TRAQUEUR .30-06