Akcija!

Termalni osmatrač NIGHT PEARL ALOR 10 HUNT

Original price was: 595,00 €.Current price is: 535,50 €.

Opis

Termalni osmatrač NIGHT PEARL ALOR 10 HUNT

ALOR 10 HUNT snima oštre toplinske slike divljači u trku i vozila u pokretu velikom brzinom kadrova. Jasno prikazuje ciljeve u visokoj razlučivosti, čak i ako se brzo kreću. Dizajniran za termalno promatranje bez obzira o situaciji, u bilo koje doba dana, ALOR 10 hunt može detektirati ljude, životinje i objekte u potpunom mraku, izmaglici ili kroz blještavo svjetlo, opremajući lovce i entuzijaste na otvorenom s pouzdanom termalnom slikom u teškim uvjetima .

Napredna obrada slike
Dizajniran da bude precizan, ovaj monokular proizvodi živopisne video slike putem poboljšanog detektora i algoritma za obradu slike koji je razvio Night Pearl.

Video raspon
Sa svojom jednostavnom značajkom mjerenja udaljenosti, jednostavno označite gornji i donji dio mete na ekranu, a sučelje će automatski prikazati udaljenost mete od monokulara.

Detekcija požara
Otkrivanje požara sada je po prvi put dostupno s ovim monokularom kroz temeljnu tehnologiju Night Pearl. Monokular može automatski detektirati požare koji izbijaju na terenima i pratiti ih u stvarnom vremenu.

Istodobne veze za više korisnika
Više telefona može se spojiti na monokular putem Wi-Fi mreže u isto vrijeme. Putem mobilnog telefona možete gledati live view, snimati slike, video i konfigurirati parametre.

Podešavanje dioptrije
Korištenjem gumba za podešavanje dioptrije, monokular se može postaviti tako da odgovara vidu različitih korisnika, osiguravajući da svaki korisnik vidi jasnu sliku.

Niska razina potrošnje energije
Sa svojim malim i laganim dizajnom, radi duže vrijeme dok ostaje potpuno napunjen, čineći dugoročnu vanjsku upotrebu praktičnijom.

TEHNIČKE OSOBINE
· Nehlađeni detektor žarišne ravnine od vanadijevog oksida.
· Ultra niska potrošnja energije.
· Detekcija požara i alarm.
· Spaja se na mobilnu aplikaciju putem Wi-Fi pristupne točke.
· Spaja se na vanjski zaslon preko CVBS priključka.
· Omogućuje laser za nišanjenje.
· Izračunava udaljenost pomoću video analize.
· Lagan i prenosiv.
· Ocijenjeno IP67.

Ovaj model ima Wi-Fi vezu.

Termalni osmatrač NIGHT PEARL ALOR 10 HUNT