BESPLATNA DOSTAVA ZA NARUDŽBE IZNAD 3 500,00 kn! Za ostale narudžbe ispod 3 500 kn je cijena 50,00 kn

Načini plaćanja

Dostava

Prilikom preuzimanja pošiljke dostavljaču se plaća cjelokupni iznos naznačen u računu uključujući i trošak dostave ukoliko je ukupna narudžba niža od 3.500,00 kn.

 Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, hubert-bjelovar.com prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za plaćanje. BROJ ŽIRO RAČUNA: HR6524020061100003011. Prije uplate molimo Vas da nazovete na 043244994 i provjerite da li je roba dostupna

Proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, hubert-bjelovar.com prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za plaćanje.

Plaćanje predračunom (samo za pravne osobe). Pravne osobe imaju mogućnost plaćanja predračunom. Nakon uspješno sprovedene narudžbe, hubert-bjelovar.com na e-mail adresu kupca dostavlja predračun. Nakon primitka uplate u skladu s predračunom pokreće se postupak isporuke. 

Za online plaćanje koristi se servis za online autorizaciju kreditnih kartica u stvarnom vremenuPayment Gateway od MYPOS sustava. Taj sustav predstavlja web shopu isto što i POS uređaj u fizičkoj trgovini. 

Svaki od navedenih načina plaćanja može sadržavati naknadu propisanu uvjetima uplatnog mjesta. Tu naknadu uplatitelj snosi sam i ona nije nadoknadiva od CSM-COMMERCE d.o.o.

BESPLATNA DOSTAVA za narudžbe iznad 3 500,00 kn!
Za ostale narudžbe do 3 500, 00kn je cijena 50,00 kn sa PDV-om

Pošiljku šaljemo sljedeći radni dan nakon primitka Vaše narudžbe/uplate i možete ju očekivati za 2 do 3 radna dana.
Dostava je moguća samo za područje Republike Hrvatske.

Nakon zaprimanja potvrde o plaćanju, prodavatelj se obvezuje dostaviti (isporučiti) kupljeni proizvod kupcu u najkraćem mogućem roku.

Prodavatelj nije odgovoran za nemogućnost dostave u naznačenim rokovima ako kupac nije zatečen na adresi za dostavu koju je dao, u kojem slučaju će biti ostavljena poruka s brojem za kontakt.

Dostava se može izvršiti i punoljetnoj osobi – članu domaćinstva i ovlaštenoj osobi ili službi pravne osobe, uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta.

Potpisom otpremnice smatra se da je Kupac proizvod preuzeo.

Rok isporuke je tri do pet radna dana, od dana potvrde o plaćanju, a najduže osam radnih dana za područje kontinentalne Hrvatske, odnosno najduže deset radnih dana za područje otoka.
Trošak dostave (isporuke) iznosi 50,00 HRK.

U slučaju odbijanja primitka proizvoda bez valjanog razloga, prodavatelj ima pravo zahtijevati nadoknadu svih nastalih troškova.

Prodavatelj obavlja dostavu isključivo unutar područja Republike Hrvatske