Akcija!

AlpenHeat grijači uložak za stopala

Original price was: 227,48 €.Current price is: 204,73 €.

POLIYOU® pjenasti ulošci s grijaćim elementima ugrađenim u području prstiju
Trajanje zagrijavanja: 3 – 9,5 sati
Punjive Li-Polimer baterije 3,7 V / 1,8 Ah / 6,7 Wh
Baterija ugrađena u uložak
Uložak je straga debljine 16mm
Daljinski upravljač, 3 postavke topline
2 veličine
Mali/srednji 35-40 (IS9 S/M)
Large/XLarge 41-46 (IS9 L/XL)

Opis

AlpenHeat grijači uložak

Hladna stopala? Nikad više! Uz ALPENHEAT daljinski upravljane WIRELESS HOTSOLE grijače za noge, više nikada nećete morati brinuti o hladnim nogama. Koristeći najnoviju tehnologiju, vaša će hladna stopala biti brzo i nježno zagrijana, GRIJANJE JE UKLJUČENO!

Bežični grijani uložak ima grijaći element ugrađen u područje prstiju/loptice uloška, ​​a punjiva baterija ugrađena je u stražnji dio uloška. Grijanje se uključuje i isključuje te podešava daljinskim upravljačem. Postoje 3 različite postavke topline, koje osiguravaju do 9,5 sati topline, a HOTSOLE su dostupni u 2 različite veličine.

POLIYOU® pjenasti materijal ima posebna svojstva, poput izvrsne kvalitete prozračnosti, vrhunske ventilacije, dobre apsorpcije vlage, djeluje antibakterijski i pomaže u prevenciji atletskog stopala. Mekani, ali izdržljivi materijali za uložak povećavaju udobnost obuće, držeći noge i održavajući vas ugodno toplima.

Koristite ga tijekom skijanja, snowboarda, lova, ribolova, jahanja, vožnje bicikla ili kao gledatelj koji gleda hokej na ledu ili nogometnu utakmicu. Posebno se preporučuje osobama u invalidskim kolicima i osobama koje rade u hladnim uvjetima!

 

 

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

AlpenHeat grijači uložak za stopala