Akcija!

Franchi Horizon .243 Win

Original price was: 950,00 €.Current price is: 855,00 €.

Opis

S osnovnim, ali nepogrešivim linijama, Horizon Black Synt je prvorođenac u obitelji Franchi lovačkih karabina, s izmjenjivim spremnikom za 3 ili 4 metka i užljebljenim zatvaračem.
U osvit novog Franchi horizonta, Horizon Black Synt je referentna verzija svih lovačkih pušaka u obitelji Horizon. Horizon Black Synt sada je dostupan s odvojivim spremnikom s 3 ili 4 metka, ovisno o kalibru. Snažne linije Black Synt pojačane su prepoznatljivim dizajnom užljebljenog zatvarača sa sustavom zaključavanja s 3 Dependa Bolt, koji omogućuje otvaranje od 60° i pristup radnji puške – zahvaljujući modernoj konusnoj ručki zatvarača – za brzo ponovno naoružavanje čak i s postavljenim cijevima velikog opsega. Nazubljeni zatvarač specifičnog je oblika koji, osim što ga čini estetski privlačnim, omogućuje glatko ponovno naoružavanje čak i u ekstremnim uvjetima.
Lagana i laka za rukovanje, posebno je prikladna za selekcijski lov na divljač, kako u potrazi, tako i tijekom osmatranja na čekama, zahvaljujući lakoći koju jamči kundak konstruiran prema ekskluzivnom Franchi dizajnu. Okidač Relia Trigger, lagan i osjetljiv, između 0,8 i 1,9 kg i kalibriran pomoću vijka za podešavanje. Cijev, izrađena od hladno kovanog krom-molibden čelika, održava maksimalnu točnost ispaljivanja hitac za hicem. Horizon Black Synt, kao i sve naše puške, također ima certifikat od 1 MOA od tri ispaljena hica.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

Franchi Horizon .243 Win