Nordik Mini Predator vabilica za lisicu

17,99 

Posebno je razvijena da udovolji zahtjevima zvanja predatora (lisica, čagalj). Vabilica je jednostavna za korištenje, a dio koji ide u usta je otporan na smrzavanje. Vabilica može proizvesti širok izbor zvukova. Ovaj model ima manju zvučnu ploču i tanju membranu od velikog brata Nordik Predatora.

Posebno je razvijen da zadovolji zahtjeve pozivanja grabežljivaca u nordijskim uvjetima. Vabilica je jednostavna za korištenje, a njen usnik je otporan na smrzavanje. Vabilica može proizvesti širok raspon zvukova. Ova vabilica ima manju zvučnu ploču i tanju membranu od svog velikog brata Nordik Predatora.

Glodavac cvili

Da biste oponašali cvilež miša i voluharice, postavite o-prsten, zube ili usne na krajnji vanjski dio membrane i puhnite kratkim dahom u vabilicu.

Pozivi u pomoć od zeca i zečice

Ove pozive je lako uputiti stavljanjem o-prstena, zuba ili usana u sredinu usnika i puhati u vabilicu. Što je dalje od membrane, to je zvuk grublji. Mijenjajte duge i kratke zvukove 15-25 sekundi i ponavljajte svake 3-4 minute. Otvorite i zatvorite šaku ispred otvora za poziv dok pušete za življi zvuk.

Opis

Nordik Mini Predator vabilica za lisicu

Miš (Rodent squeaks)

Da biste oponašali škripanje miša, postavite o-prsten, zube ili usne na najudaljeniji dio membrane i pušite kratkim potiscima u vabilicu.

 

Zec (Rabbit distress)

Taj zvuk je lako proizvesti postavljanjem o-prstena, zuba ili usana na sredinu membrane i puhanjem u vabilicu. Što se dalje pomičemo po membrani zvuk postaje grublji. Proizvodite različite dugačke i kratke zvukove u trajanju od 15-25 sekundi i ponavljajte ih svake 3-4 minute. Otvarajte i zatvarajte ruku ispred zvučne komore dok pušete za što realniji zvuk.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo

Nordik Mini Predator vabilica za lisicu