Akcija!

Nordik set vabilica za lisice

Original price was: 55,98 €.Current price is: 50,38 €.

Opis

Nordik set vabilica za lisice

OPIS PREDMETA
Uz 3-dijelni set vabilica Nordik Fox svaki je lovac dobro opremljen za lov na lisicu. Set uključuje sljedeće vabilice za lisice:

Nordička agonija
Nordik Agony stvara zov koji vjerno oponaša uobičajene zove boli i jadikovke. Vrlo je jednostavan za korištenje, a također može učinkovito oponašati zvuk čavke.

Nordijski miš
Ova vabilica jednostavna je za korištenje te vjerno oponaša zvukove miša i voluharice. Za optimalan zvuk dovoljan je lagani udah i izdah. Mehanizam čini proizvod lakim za čišćenje. Poseban oblik omogućuje lovcu da koristi vabilicu bez ruku i tako uvijek bude spreman za pucanje. Nordik Mouse je najučinkovitiji na mladim lisicama.

Nordijska obična bol
Nordik Plain Pain također se može bez problema koristiti bez ruku. Fuchslockerov jedinstveni dizajn membrane omogućuje proizvodnju svih vrsta tonova na različitim visinama. Oni oponašaju strah i jauk svih vrsta male divljači. Puhanje kroz širu stranu dijafragme proizvodi dublji zvuk, dok puhanje kroz tanju stranu proizvodi pomalo bolan zvuk. Još više varijacija nastaje kada se membrana zagrize tijekom uporabe.

Serija Locker iz Švedske je neosjetljiva na temperaturne fluktuacije i nudi jasne, realistične zvukove za uspješan lov.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

Nordik set vabilica za lisice