Akcija!

Optika Zeiss LRP S3 4×25-50

Original price was: 2.400,00 €.Current price is: 2.160,00 €.

Cijena za gotovinsko plaćanje: 2 160,00€
Cijena za kartično plaćanje: 2 400,00 €

Opis

Optika Zeiss LRP S3 4×25-50

 

Svaki lov je drugačiji, ali to ne znači da ne treba biti što spremniji. Vaša optika bit će ključna za vaš uspjeh u lovu. ZEISS LRP S3 prve optike za puške u prvom fokalnom planu pružaju najbolji put u ukupnoj elevaciji u klasi u kombinaciji s naprednim optičkim sustavom. Daju ultra-oštre slike i prikupljaju maksimalnu količinu svjetla za uvjete slabog osvjetljenja uz mogućnost pružanja pomoći za prepoznavanje divljači na velikim udaljenostima. ZEISS LRP S3 425-50 nudi veliko vidno polje što ga čini savršenom optikom za ciljanje meta srednjeg i dugog dometa. Njegova kompaktna i lagana glavni tubus od 34 mm testirana je da izdrži udar od 1500 g tijekom višestrukih ciklusa pucanja.

Moderna optika
S ELD (Extra Low Dispersion) staklenim elementima, ZEISS T* višeslojnim premazom i 90% propusnosti svjetlosti, ZEISS LRP S3 modeli pružaju napredne optičke performanse.

Kupola za balističko zaustavljanje i podešavanje vjetra s zaključavanjem (ELWT)
Optike ZEISS LRP S3 koriste dokazani ZEISS balistički graničnik, koji omogućuje apsolutno pouzdano podešavanje nule. Također imaju kupolu za zaključavanje koja omogućuje trenutni pristup korekcijama vjetra. Vrijednost po kliku je 0,1 MRAD ili 0,25 MOA. Jedan puni okretaj jednak je 10 MRAD ili 25 MOA.

Kompenzacija bočne paralakse
LRP S3 425-50 opremljen je bočnom kompenzacijom paralakse od 15 m do beskonačnosti za optimalnu preciznost.

Končanica osvijetljena na dnevnoj svjetlosti
Osvijetljena končanica koja je vidljiva čak i pri jakom dnevnom svjetlu i izbor crvenog ili zelenog osvjetljenja kontroliraju se na pet razina intenziteta. Samo je središnji dio končanice osvijetljen kako bi se osigurala posebno precizna točka držanja. Svjetleću končanicu napaja standardna baterija CR 232.

Jasan pogled u svim vremenskim uvjetima
Čak i po vlažnom vremenu, postoje impresivne stvari za promatranje u prirodi. ZEISS je za tu svrhu razvio LotuTec®. Premaz na lećama nišana, dalekozora i nišana koji omogućuje nesputan, jasan vid u svim vremenskim uvjetima.

ZEISS T* premaz
ZEISS T* višeslojni premaz jamči briljantne slike visokog kontrasta koje ćete doživjeti posebno u uvjetima lošeg osvjetljenja iu sumrak. Iza toga ne stoji fiksni recept za strukturu slojeva, već tehnologija koja se stalno prilagođava novim staklenim materijalima i zahtjevima te varira od leće do leće.

Lov na velike udaljenosti temelji se na mogućnosti jednostavnog lociranja i brzog gađanja meta za svaki hitac. Ovo je lakše reći nego učiniti. Zašto? Strijelci se često suočavaju s raznim nedaćama. To uključuje, primjerice, iznimno velike udaljenosti na kojima čak i današnja zrna dosežu svoje granice. Mogu postojati i skriveni ciljevi, promjenjivi vjetrovi ili nedovoljno ili blještavo svjetlo, što dodatno pogoršava uvjete. Za svladavanje ovih izazova potrebne su sve funkcije optike. Iako nemate utjecaja na uvjete, možete im se prilagoditi odabirom prave optike.

TEHNIČKI PODACI:
Ø leće: 50 mm
Središnja cijev Ø: 34 mm
Bez tračnice
Končanica: ZF-MRi, ZF-MOAi
Končanica u ravnini slike: 1
Končanica osvijetljena: da
Punjeno dušikom: da
Kompenzacija paralakse: 15 m – ∞
Izlazna zjenica: 7,1 – 2,0 mm
Vidno polje 100 m: 9,5 – 1,6 m
Baterija: 1x CR2032

Optika Zeiss LRP S3 4×25-50