Akcija!

Pard FD1 Dan/Noć 940 LRF daljinomjer

Original price was: 699,00 €.Current price is: 629,10 €.

Dostupno uz narudžbu

Opis

FD1 CLIP ON dizajniran je za transformaciju svakog optičkog nišana u vrhunski noćni nišan.
Moguće je pouzdano prepoznati metu i izvesti precizan pogodak u mraku.
Visokoosjetljivi 1920*1080 CMOS senzor pruža oštrije i jasne slike.
Infracrveno svjetlo ima tri razine.
Postoji opcija od 850/940 nm, dok je pojas od 850 nm svjetliji i omogućuje vam da vidite mnogo dalje, a pojas od 940 nm prikladan je za skriveno promatranje.
Adapter za brzo odvajanje uključen je zajedno s prednjim uređajem za pričvršćivanje FD1 , što vam omogućuje brz prijelaz između tradicionalnog nišana i noćnog nišana kako se svjetlosni uvjeti mijenjaju.
Najnoviji FD1 laserski daljinomjer sposoban je precizno izmjeriti udaljenost između vas i cilja.
Kompaktan je i elegantan dizajn kao pouzdan i ergonomski suputnik u lovu.
Kao digitalni noćni vidokrug i precizan balistički kalkulator, FD1 nudi 5 skupova balističkih podataka i daljinomjer u stvarnom vremenu, te pruža rješenje za precizno gađanje u stvarnom vremenu.

Način rada Slika u slici pružit će vam 2x uvećano pravokutno područje na vrhu zaslona, ​​koje je dizajnirano za poboljšanje brze identifikacije mete bez žrtvovanja ukupnog vidnog polja.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

Pard FD1 Dan/Noć 940 LRF daljinomjer