Akcija!

Franchi Horizon Wood .30-06

945,00 

Cijena za gotovinu: 945 €.
Cijena za plaćanje karticama: 1 050 €.

SKU: 000444 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

Opis

Horizon Wood je savršena puška za lov, koja unatoč modernom i dinamičnom izgledu održava vezu s tradicionalnim zahvaljujući kundku od orahovine.
Namijenjena sve većoj selektivnoj lovačkoj publici, to je puška s zatvaračem idealna za lov na jelene, divlje svinje, srne – čak i u nepovoljnim vremenskim uvjetima. Doista, Weathercoat obrada, nanesena na kraj, poboljšava otpornost drva na vremenske uvjete. Bilo u lovu na divlje svinje ili s čeke, uvijek jamči savršene performanse zahvaljujući svojoj lakoći i izvanrednoj ergonomiji. Kao i sve Horizon puške, Horizon Wood je nastao prema indikacijama dobivenim od razvojne platforme Evolved Ergonom-X koja, zahvaljujući promatranju lovačkih navika više od tisuću lovaca, vraća pušku savršenih oblika i držanja. Horizon Wood ima Allround Interlacement checking, tipičan za Franchi, na pištolju i na prednjem dijelu kundaka i može se držati u 5 glavnih položaja za pucanje, kako bi se ponudio neusporediv osjećaj.
Sa smanjenim stražnjim dijelom, inovativnog dizajna,s aerodinamičnom konusnom drškom zatvarača i Dependa Bolt zatvaračem s tri rebra, koji osigurava otvaranje od 60° čak i s većim dometi.
Opremljen odvojivim spremnikom za 3 metka u svim kalibrima, Horizon Wood ima podesivi i lako dostupni Relia Trigger – čak i kada nosite rukavice. Kao i sve Horizon puške s zatvaračem, certificirana je da jamči 1 M.O.A. preciznost od tri ispaljena metka i dolazi sa 7-godišnjim jamstvom, najboljim u svojoj klasi.

Franchi Horizon Wood .30-06