Deerhunter Explore jakna

132,59 

Opis

Deerhunter Explore jakna

Deerhunter Explore jakna lagana je lovačka jakna koja je savršeno pogodna za proljetni i ljetni lov. Kraći dizajn s dodatnim četverosmjernim rastezanjem pruža veliku fleksibilnost i slobodu kretanja. U kompletu s praktičnim džepom za divljač i u kombinaciji s pouzdanom membranom  Deer-Tex®;  jakna Deerhunter Explore provest će vas kroz sve vaše lovačke avanture na otvorenom, a pritom će vas zaštititi od vjetra i kiše; čineći ovu jaknu savršenom svestranom.

Silent ''tiha'' tkanina

Bučna odjeća za lov može brzo pokvariti dobro šuljanje ili lovačku ekspediciju. Deerhunter posebno odabire tihu tkaninu koja je odabrana kako bi se smanjila buka, a dizajn je optimiziran za smanjenje trenja oko područja ruku i nogu. Približite se životinjama uz Deerhunter Explore kolekciju.

Dvosmjerno rastezanje

Ako vam je potrebna dodatna sloboda kretanja i dobro pristajanje, odaberite jedan od Deerhunterovih proizvoda s dvosmjernim rastezanjem. Korištenje materijala s dvosmjernim rastezanjem čini lovnu odjeću rastezljivom, udobnijom, što poboljšava vašu slobodu kretanja u lovu.

100% vodootporna, vodoodbojna

Mokra i pokvašena odjeća za lov može brzo pokvariti dobru lovačku kob. Stoga Deerhunter uvijek preporučuje vodootporne proizvode za lov po kišnom vremenu. Posebna kombinacija materijala i procesa omogućuju Deerhunteru da razvije proizvode koji su 100% vodootporni.

Proizvodi impregnirani vodoodbojnim postupkom otporni su na vodu i prljavštinu. Mrlje se lako uklanjaju.

100% vjetrootporna

Ako odaberete jedan od Deerhunterovih proizvoda koji ima membranu, on će automatski biti nepropustan za vjetar. Vjetrootpornost je sposobnost odjevnog predmeta da sprječava vjetar. Ako dugo sjedite na jakom vjetru, brzo ćete uvidjeti činjenicu da je odjeća otporna na vjetar. Vjetrootporna odjeća za lov pomaže vam da se ugrijete kako biste se mogli usredotočiti na lov.

Deer-Tex® Performance Shell membrana

Deer-Tex® Performance Shell membrana laminirana je na stražnju stranu vanjske tkanine i zalijepljena po svim šavovima, čineći tkaninu 100% vodonepropusnom. Ova je membrana izuzetno lagana i stoga se koristi u Deerhunterovim odjevnim proizvodima. 

Deerhunter Explore jakna