Deerhunter Muflon Light jakna

291,86 

5 godina garancije!

Opis

Light jakna Muflon dio je lagane serije lovačkih jakni dizajniranih za aktivan lov u umjerenoj klimi. Jakna ima četverosmjerno rastezanje, što pruža dobru udobnost i slobodno kretanje, a na bočnoj strani ispod ruku ima mekanu kontrastnu tkaninu koja smanjuje buku tkanine te omogućava tiše šuljanje. Muflon Light sadrži Deer-Tex®, te je stoga otporan na vjetar, vodonepropusan i prozračan.
Temperaturna izolacija do -5°C

Deer-Tex® Performance Shell membrana laminirana je na stražnju stranu vanjske tkanine i zalijepljena na svim šavovima, što je čini 100% vodootpornom. Ova je membrana izuzetno lagana, pa se stoga koristi u proizvodima tvrtke Deerhunter.

5 godina garancije

Petogodišnje jamstvo na proizvodne nedostatke na Deer-Tex® membrani. Deer-Tex® membrana leži labavo između vanjske tkanine i ostalih slojeva. Svi šavovi su zalijepljeni, što čini proizvod 100% vodonepropusnim. Labava membrana posebno je prikladna za proizvode kod kojih se naglašava da su bešumni, na primjer tijekom šuljanja.

Velika količina džepova

Džep za walkie-talkie uređaj, 2 džepa za toplije ruke sa patentnim zatvaračem, 2 prednja džepa sa integriranim džepovima s ulošcima i zaobljenim širokim otvorima za jednostavan pristup, 1 džep na prsima te džep za divljač sa zatvaračem. 

Deerhunter Muflon Light jakna