Akcija!

SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC .308

Original price was: 1.430,00 €.Current price is: 1.287,00 €.

Sabatti predstavlja novu lovačku pušku Rover HUNTER CLASSIC, kao dio potpuno nove “Rover” obitelji pušaka, potpuno redizajnirane i posvećene lovu, sportskom streljaštvu i profesionalnoj namjeni.

Opis

SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC .308

Nova obitelj pušaka Sabatti Rover nastavlja tradiciju visoke kvalitete, visoke točnosti i desetljeća iskustva u svijetu cijenjenog klasičnog Sabatti Rover dizajna sa zatvaračem, dodatno ga poboljšavajući redizajnirajući glavu i sami zatvarač, novim materijalima, višom razinom CNC-e kvalitete i širok izbor konfiguracija.

Nova Sabatti Rover akcija ima potpuno novi dizajn, izrađen od komada aluminijske legure visoke čvrstoće 7075, precizno obrađene kako bi se smanjile tolerancije uzrokovane proizvodnjom, a zatim tvrdo anodizirane. Glava puške dolazi sa integriranom Picatinny šinom koja omogućuje postavljanje optičkog ciljnika ili drugih uređaja za nišanjenje.

Cjev je hladno kovana, a od posebne je važnosti što cijev dolazi sa produžetkom cijevi koji omogućuje jednostavnu izmjenu cijevi, bez potrebe za podešavanjem prostora u glavi puške.

Cijev je promjera 16 mm, ima mat crnu završnu obradu i završava navojem M14x1 sa čeličnom maticom za zaštitu navoja, koja korisniku omogućuje postavljanje raznih vrsta opcijskih kočnica ili štitnika za bljesak.

Puška Sabatti Rover Hunter Classic dolazi sa drvenim kundakom od oraha koji kombinira klasični stil i lakoću sa poboljšanom ergonomijom, završavajući mekom gumenom podlogom koja pomaže ukrotiti povratne udarce jačih kalibara. Kundak dolazi sa uklonjivom obrazinom i podloškom za podešavanje duljine povlačenja kundaka. Višenamjenska čelična ploča ugrađena je u podkundak, omogućujući montažu bipoda i drugih dodataka.

Puška Rover Hunter Classic nudi svu točnost, robusnost i pouzdanost tradicije Sabatti pušaka: više od 300 godina talijanskog iskustva u proizvodnji oružja, po najpristupačnijoj cijeni.

 

Trudimo se svakodnevno kontrolirati točnost cijena i informacija o proizvodu, no ne možemo garantirati za nenamjerne pogreške koje se događaju. Fotografije proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne pogreške u opisu proizvoda ne odgovaramo.

SABATTI ROVER HUNTER CLASSIC .308